Gedragsdeskundige 

 

Het expertisebehandelcentrum (ebc360) van WilgaerdenLeekerweideGroep zoekt ter vervanging van zwangerschapsverlof van 1 mei 2021 tot 1 mei 2022 een


GEDRAGSDESKUNDIGE (psycholoog/orthopedagoog)
voor minimaal 24 uur per week
Locatie: Wognum
Met kennis, ervaring en affiniteit met de doelgroep VG. Eventueel bestaat de mogelijkheid om het contract voort te zetten.

Wil je kennis maken met onze organisatie, helpen bouwen aan de multidisciplinaire inzet ter bevordering van de kwaliteit van leven van  mensen met of zonder beperking, jong en oud, en zijn of haar omgeving, dan ben je aan het juiste adres.
De diversiteit qua aanbod binnen onze organisatie is groot.
Somatiek, PG, revalidatie of zorg/behandeling aan huis, je komt het allemaal tegen en vraagt dus ook kennis van het vak. Daarnaast heb je als psycholoog of orthopedagoog vanuit eigen expertise een belangrijke rol in werkgroepen en het geven van scholing. Coaching van de diverse zorgteams zal ook tot een van jouw taken behoren. Je wordt onderdeel van de vakgroep gedragsdeskundigen.
 

De functie

 •  Je bent verantwoordelijk voor de behandeling en de inhoud van de begeleiding van cliënten.
 • Je geeft behandeling aan cliënten en levert een disciplinaire bijdrage aan hun individuele ondersteuningsplannen.
 • Je biedt inhoudelijke begeleiding en ondersteuning aan de directe begeleiders.
 • Je hebt een actieve bijdrage in het (zorg)beleid van de organisatie onder andere door deelname aan commissies en werkgroepen.
 • Je hebt veel contacten met anderen, zowel intern als extern.
   

Wij vragen

 • Je hebt een afgeronde universitaire opleiding psychologie/orthopedagogiek.
 • Verder beschik je over werkervaring, en je hebt een visie op het werken in de VG sector, niet alleen op jouw vakgebied.
 • Je hebt de basisaantekening psychodiagnostiek en bent ingeschreven bij een beroepsvereniging.
 • Je bent bereid en in staat tot het werken in een multidisciplinair team.
 • Je beschikt over goede sociale vaardigheden en hebt een zelfstandige werkhouding.


Wij bieden

 • Een zelfstandige en uitdagende functie, waarin je jouw capaciteiten volledig kunt ontplooien. Salariëring conform cao gehandicaptenzorg. De functie is ingedeeld in FWG 60 (maximaal  € 4.652,- bruto op fulltime basis).
 • E-learning en andere gerichte opleidingen en trainingen, zodat je helemaal up-to-date blijft in je vakgebied.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33% en voordeel op de aanschaf van een fiets, laptop/tablet of fitnessabonnement.
 • Tot slot kun je ook nog eens gebruik maken van de Personeelsvoordeelwinkel.
   

Ebc360
Ebc360 is een label van WilgaerdenLeekerweideGroep.
We zijn een gedreven, deskundig expertisecentrum met een warm hart voor onze cliënten. Wij werken waar nodig multidisciplinair. Ebc360 bestaat uit een behandelteam van (medisch) specialisten en deskundigen zoals ouderengeneeskundigen, AVG-ers, paramedici, vaktherapeuten, gedragsdeskundigen, Intensief ambulant begeleiders en verpleegkundig specialisten.
Door deze combinatie van kennis en kunde is ebc360 goed toegerust om cliënten, van jong tot oud bij de ondersteunings- of behandelvraag te kunnen helpen. We zijn er voor vraagstukken of problemen van mensen met of zonder chronische aandoening of beperking.

Ons doel is versterking, ontwikkeling en zelfsturing realiseren. We bieden verschillende vormen van ondersteuning en behandeling op psychosociaal, medisch en paramedisch gebied aan en werken vanuit een holistische visie en aanpak. Samenwerking, interdisciplinariteit en mensgerichtheid vinden we dan ook erg belangrijk.
We zijn benieuwd naar jouw ideeën en verwachten ook jouw inbreng hierbij.


Informatie en sollicitatie
En wil je meer weten? Bel dan met Dennis Bloemraad, manager ebc360, 0229 – 576811 of Bart de Graaf, directeur ebc360, 06-34040898.

Je kunt direct solliciteren via onderstaande button.
Wij nodigen kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt van harte uit om te reageren.