Menu

 

Vakantiemedewerker Zorg

Ben jij op zoek naar leuk en afwisselend werk tijdens de zomervakantie en wil je relevante werkervaring op doen in de gehandicaptenzorg? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Voor de periode van 10 juli 2021 tot en met 22 augustus 2021 zijn wij op zoek naar:
 

Vakantiemedewerkers in de Zorg
 

Wat ga je doen
Als vakantiemedewerker help jij de cliënten van Leekerweide bij alledaagse bezigheden. Wil jij de vaardigheden die je tijdens jouw studie hebt opgedaan in de praktijk brengen? Solliciteer dan snel!

Wat wij van jou verwachten

  • Ben je 16 jaar of ouder;
  • Bezig met een opleiding richting zorg of welzijn;
  • Heb je minimaal 1 stage gehad in de zorg;

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat wij jou bieden
Het is hartstikke leuk werk en je wordt betaald volgens de CAO gehandicaptenzorg van FWG 20 tot en met FWG 35.
Dat is een stuk hoger dan het minimumloon. Wat je verdient is afhankelijk van je functie, diploma, werkervaring, hoeveel uur per week je werkt en of je onregelmatige diensten krijgt, want die uren worden nog eens extra betaald. Je ontvangt een reiskostenvergoeding van 0,10 cent per kilometer.

Ben je bijvoorbeeld 18 jaar, scholier, maar je hebt nog geen diploma en ervaring, dan is je uurloon minimaal 2x zo hoog als het minimumloon en ontvang je minimaal € 11,05 bruto per uur, excl. eventuele onregelmatigheidstoeslag. Je krijgt bovendien hier bovenop ruim 23% aan vakantiedagen en vakantiegeld achteraf op je rekening gestort.

Dus: goed verdienen, een voorsprongetje nemen op het nieuwe jaar én werkervaring opdoen in de zorg? Dat doe je bij WilgaerdenLeekerweideGroep. Gezellig, nuttig en eindeloos leuk!
Laat ons bij je sollicitatie weten welke weken je beschikbaar bent om ingezet te worden. Eventuele voorkeur voor een van onze locaties mag je ook alvast doorgeven bij je sollicitatie.
 

Zet duidelijk in je CV aan welke opleidingseisen je voldoet en aan welke bekwaamheden je hebt voldaan.
 

Interesse?
Neem voor meer informatie over de vacature contact op via het telefoonnummer 06-22 88 43 34.

Direct solliciteren? Dat kan via de onderstaande sollicitatiebutton op onze website.

Het overleggen van een VOG maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.